Cautare

62095 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.17 secunde)
Un personaj demn de Renasterea Italiana, credincios crestin fervent, biograf remarcabil al Sanctitatii Sale, Papa Ioan Paul al II-lea, Radu Vasile este si va ramane in sufletul tuturor celor care l-au cunoscut, al Fratilor care l-au indragit si apreciat, o figura luminoasa de neuitat", se arata in comunicatul semnat de G-ral (r) Bartolomeu Constantin Savoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane "1880".
Pe de alta parte, hotelierii si patronii din alimentatie publica si comert au inceput sa isi faca bilanturile contabile pentru vara care tocmai se incheie.
Pe de alta parte, Mazare si Constantinescu s-au lansat intr-un atac dur la adresa Inspectoratului Judetean de Politie, caruia i-a reprosat faptul ca, pentru un an si jumatate, i-a cercetat penal, dupa ce s-au autosesizat in chestiunea terenurilor din zona complexului Flora.
Una din problemele din sud este ca, desi sezonul estival a inceput, salvamarii nu au intrat la posturi, asta pentru ca patronii acestui serviciu nu au primit fonduri.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a decis ieri sa dezafecteze zona Cazino din Mamaia administrata de operatorul de plaja Romned Port Operator, pentru ca nu a eliberat suprafata de plaja ocupata in mod "abuziv" cu sezlonguri, dar si cu o baza de agrement nautic care cuprindea un numar de 24 de ski-jeturi.
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Motivul a fost acela al anuntatelor verificari asupra contractelor, licitatiilor, respectiv externalizarilor de servicii, mai mult sau mai putin legal efectuate de catre fostul director al CN APMC, Gheorghe Moldoveanu, respectiv al prezentarii unor rezultate partiale asupra celor constatate de catre actuala conducere.
In perioada 2002-2003 fratii Ioan si Viorel Micula au achizitionat, in urma unor licitatii - despre a caror legalitate s-a discutat foarte mult la vremea respectiva - 12 hoteluri in statiunile Mamaia (complexul Unirea, Patria si National) si Neptun- Olimp (hotelurile Banat, Romanta, Craiova, Slatina, Caraiman, Prahova, Terra, Balea si Clabucet).
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Este cunoscut faptul ca din a doua jumatate a lunii august, preturile la cazare pe litoralul romanesc al Marii Negre incep sa scada.
2008, prin sentinta numarul 888, deschiderea procedurii de insolventa a Black Sea Hotels, la cererea creditorului SC Excellence Caffe SRL din Bucuresti si a ORC Constanta, in prezent, administratorul judiciar desemnat, Corona Trust IPURL, urmand pasii legali pentru recuperarea datoriilor.
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri. ... Tot prin Turist Center puteti petrece Sarbatorile Pascale la Praid, intr-o ambianta rustica, in Regiunea Sarii din Ardeal.
In cadrul unei conferinte organizate vineri, 22 septembrie, deputatul independent Dan Mocanescu a declarat ca a primit raspunsul din partea CNSAS, referitor la dosarul sau.
Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja, Phoenicia Holiday Resort (http://phoeniciaholiday.ro) asigura peste 1.200 de locuri de cazare in nu mai putin de 420 de apartamente mobilate si utilate chiar si cu vesela.
Potrivit reprezentantilor DADL, desi agentii economici au avut posibilitatea de a depune solicitari pentru amenajarea unor baze nautice, acestia si-au manifestat intentia de a infiinta astfel de puncte de agrement doar in statiunea Mamaia, asa incat doar aceasta a fost ocupata in intregime.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010.
Trei tineri craioveni imbina armonios cultura cu afacerile. ... Puteti alege din 150.000 de titluri de carte de toate genurile si pentru toate gusturile.
Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat. ... Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei, anul trecut doar 66% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, dintre care 73% din promotia 2014-2015, iar 27% din promotiile anterioare.
Prezentarea celor aproximativ 3000 de inscrisi, cel mai tanar avand 18 ani, iar cel mai in varsta 71 de ani, media de varsta fiind de 30 de ani, se face printr-un film care incearca sa transmita opiniei publice mesajul ca innoirea clasei politice nu este doar un obiectiv politic, ci un fapt real la Partidul Social Democrat.
" Am vazut din partea guvernului roman un sir de reactii isterice, paranoice si, in acelasi timp, comice".
google-analytics.com